Tisztelt Érdeklődő,

 

Isten hozta a Pannon Solar Innovációs Kft, honlapján. Ahogyan eddig is ebben az évben is számot adunk Magyarország egyik legrégebbi és legtapasztaltabb napenergiás vállalkozásának, legújabb fejlesztéseiről.

Azok kedvéért akik az elmúlt 10-15 esztendőben kevesebb érdeklődést mutattak a Magyarországon fejlesztett környezetbarát technológiák iránt, szeretnénk bemutatni a Pannon Solar Kft-t.

A Pannon Solar Innovációs Kft-t 1997-ben alapította két vállalkozás és egy magán személy. Az alapítók, már akkor (amikor a gáz ára 18 Ft/m3 volt), azt a célt állították az alakuló vállalkozás elé, hogy hazai fejlesztésű termékek gyártásával ismertessék meg, terjesszék Magyarországon a tiszta technológiákat azon belül is kitüntetetten a napenergiát.

Az elmúlt 12 esztendőben a Pannon Solar Kft a napenergia hasznosítás valamennyi elemében Magyar gyártmányt teremtett. Mára a teljes termék paletta magyarországi gyártásban rendelkezésre áll. Nem csupán a napkollektorok, de a puffer-tárolók, melegvíz-készítő berendezések, gépészeti szerelési egységek, sőt utoljára de nem utolsósorban  épületfelügyeleti rendszerünk is megszületett, amelyet teljes kiépítésben ebben az évben mutatunk be. Előzetesen legyen elég annyi, hogy termékeink nem csak hogy nem kullognak a tömeggyártásban kapható termékek mögött, hanem műszak színvonaluk sokszor meghaladja a nagy szériájú tömeggyártmányok képességeit. Hivatkozhatnánk tetszőleges formájú napkollektorainkra, azokra a hőszigetelő rendszerekre amiket a puffer tartályokon alkalmazunk és 10-12%-al jobban őrzik a tárolt energiát, vagy azokra a gépészeti modulokra amelyekkel - azonos felületű napkollektor mezők esetén - 15-20%-al több energiát tudunk ki nyerni, vagy az épület-felügyeleti rendszerünkre amely –tudomásunk szerint egyedülállóan- családi házas vagy kisközösségi környezetben is internetes vagy mobil  kommunikációval is elérhető.

 

Azok számára akik kevésé járatosak a napenergia hasznosítás terén, nem tudják például a sík és/vagy vacuum kollektorok teljesítményét összevetni segítünk tájékozódni a különböző gyártmányú kollektor típusok összehasonlításában.

 

Azoknak pedig, akik a napenergia hasznosítás legújabb kutatási területével szeretnének ismerkedni, ezen a tavaszon mutatkozik be, az alternatív hajtású napfénnyel hajtott jármű a PANNON RIDER.

Pannon solar - referencia

Pannon solar - referencia

Pannon solar - referencia

Pannon solar - referencia

Pannon solar - referencia

Pannon solar - referencia

Pannon solar - referencia

Pannon solar - referencia